perjantai 15. helmikuuta 2013

Veckoslut

Hell Yeah! Viikonloppu alkaa!

Tiedossa siis vierailuja, monesta eri tahosta. Katsotaan kuinka monella on tuliaisia.

Ajattelin etsiä tuolta netin syövereistä jonkun kuvan joka ilmentäisi (haha) viikonloppuani. Kaivelin kaikenlaisia kuvia ja löysin osuvan kuvan. En kuitenkaan vielä paljasta sitä teille, säästän sen sokeripalaksi pohjalle.

Useimmat ihmettelevät miten koira voi kirjoittaa netissä. Ei se ole kovin vaikeaa, mamikin osaa. Aloitin harjottelun jo pentuna. Huomasin, että mami ja papi viettivät paljon aikaa ruokapöydän päälle asetellun koneen parissa. Yksi päivä kun ne oli poissa, kävin katsomassa sitä vempainta. Hyppäsin ruokapöydän tuolille ja kiipesin pöydälle. Ja siinä se törötti, tietokone. Tarkemmin ottaen kannettava tietokone. Auki oli sellainen sinertävä sivusto jossa oli paljon ihmisten kuvia, joku feisbuuk. Yritin jutella jollekin Eetulle siellä, mutta en oikeen osunut oikeille kirjaimille. Eetusta ei ollut paljoa iloa kun ei se ymmärtänyt mitä yritin jutella. "Täh?" sieltä vaan tuli. Ei mennyt ihan nappiin se homma. Siinä sitten kokeilin eri nappuloita ja sain googlen auki. No mitäpä nuori uros mahtaakaan sieltä etsiä, leidejä tietenkin! Kirjoitin siis hakukenttään "naiset". Tiedän, virheellisesti. Sillon en vielä ymmärtänyt että sana "nainen" tarkoitti vain ihmisiä. Mutta muuten kirjoitin sen oikein. Tai no tuli siihen muutama plussa perään, kun jäi tassu näppäimen päälle turhan pitkäksi aikaa. Ja siis muutamalla tarkoitan paria kymmentä. Mutta löyty sieltä naisia! Ei tosin narttuja.. Tämän episodin jälkeen en ole enää koneelle päässyt. Ihmiseni meinaan ovat rakentaneet kaiken maailman suojamuureja etten pääse koneelle. Olen siis siirtynyt televisioon.

Telkkarissa on se hauska puoli, että sieltä kuuluu sekä ääni että näkyy kuva. Luonto-ohjelmat on parhaita. Onneks mami kattoo niitä aika paljon. Ja jotkut lauluohjelmat on kanssa aika kivoja. Osa niistä laulajista on ihan karmeita. Niin kun yks vuosi se Idolsin yks poika. En sietäny sitä! Sellanen nössö blondi. En pystyny olemaan hiljaa kun sitä kuuntelin. Muut sen vuoden kilpailijoista oli ihan Ok, niitä sieti kuunnella. Ja se tanssikilpailu! Sekin oli kiva. Ne liikku niin hassusti. Luonto-ohjelmissakin on pelottavia jaksoja. Joskus oli joku eläin joka ei näyttäny kivalta. Lähdin sitten varmuuden vuoksi takavasemmalle. Tai oikealle.. Vai meninkös mä suoraan yläkertaan? No kuitenkin, poistuin paikalta vauhdilla. Mutta yleensä niissä on jotain kivoja eläimiä, niitä on hauska kattoa.

Mutta nyt alan valmistautumaan vieraiden saapumiseen, joten jätän teidät nauttimaan viikonlopusta tämän kanssa:




ILOISTA VIIKONLOPPUA!

- Rico

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti