keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

More Meat More Heat

Rakkaat ystävät, olen todennut että kaikki hyvältä maistuva tuntuu pahalta mahassa.

Tämä ajatukseni muodostuu nyt siitä, että kun se aikaisemmin mainittu suklaa alkoi kiertämään mahassa, niin näin myös teki herkullinen jauheliha. Siitä mainitsinkin jo aikaisemmin, mutta tämä sama ongelma jatkuu vieläkin. Nyt ovat ihmiset pienentäneet lihan määrää (jo aivan minimiin!) mutta siltikin tuntuu ettei maha kestä. Kyllä se siihen varmasti tottuu, minä en ainakaan luovuta!

Sain eilen uuden pedin! Sellainen musta nahkainen ulkokuori, sisältä pehmeä musta fleece. Ah. Se on ihana! Toinen samanlainen näyttää olevan eteisessä vielä muoveissa. Epäilen että se on Pacolle, sen tuloon kun ei ole kuin kaksi viikkoa! En ole ihan varma miten tähän asiaan pitäisi suhtautua. Ihanaa että tulee leikkikaveri, mutta apua jos se vie mun lelut ja herkut ja ruuan ja luut ja sohvan ja mamin ja papin ja auton ja sohvan ja herkut ja sohvan! Täytyy varmaan pitää sille kova kurinpalautus kun se tulee..

Edellisenä viikonloppuna oli jotkut koiranäyttelyjutut täällä. Mami ja papi oli sitten siellä kahtena päivänä, toivat hirveän määrän ruokaa ja herkkuja ja uuden vesikupin ja ruokakupin. Ja kuulemma Pacollekin ruokakupin. Ja sitten sellasen pehmoalustan koppaan. Sille tosin kävi heti ekana yönä huonosti kun se jauheliha alkoi kiertämään. Ne aikasemmat pehmusteet on saanut vedettyä pois alta, mutta tässä oli muovipohja! Eli pakostikin osui vaikka kuinka yritin naama ruvella sitä repiä pois tieltä.. No onneksi ne pesi sen niin nyt on sekin takaisin käytössä. Matolle ei käynyt sitten niin onnekkaasti, sitä ne ei saanut pestyä. Pitää niitten viiä se jonnekin pesulaan. Hupsis.

Pihalla on sulanut lumi pois! Tosin tilalle on tullut märkää mutaa.. Yök. Omassa pihassa olisi kiva haukkua naapureita mutta nuo yhet vaan kieltää kokoajan. Eikä mamin kukkapenkkiin kuulemma saa mennä, vaikka siellä olis todella paljon kaikkea kivaa tutkittavaa. Kyllä mä oon nopeeta aina käyny kurkkaamassa, mutta tähän mennessä ne on melkein joka kerta nähnyt.. Hmph.

Viikonloppu lähestyy, eli vuorossa on matkustelua Keski-Suomeen. Onkohan sielläkin mutaa? Tässä kelissä on yksi hyväkin puoli, ei tarvitse laittaa vaatteita!

Nyt käperryn tuonne uuteen petiini nukkumaan, Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti